UNDERVISNING

PRAKTISK OG INTEGRERBAR UNDERVISNING INDENFOR FORRETNINGS-UDVIKLING

Jeg bliver ofte booket

Til at gennemføre workshops, kurser og uddannelsesdage på diverse uddannelsesinstitutioner, hos erhvervshuse og kurser for selvstændige landet over.

 

Da jeg har mennesket i centrum i alt hvad jeg gør, er min tilgang altid at inddrage deltagerne.

Personlig branding i Spinderihallerne 1

HER HAR DU KERNEOMRÅDERNE, SOM KAN SKRÆDDERSYS EFTER BEHOV

Byg et tydeligt forretningskoncept og skab mere vækst

Om at finde ind til virksomhedens genistreg og hvordan man udvikler produkter samt skaber et salgsbart forretningskoncept.

Jeg underviser i, hvordan der findes ind til de kunder, som er et åbenlyst match til din forretning.

Brænd dig ind i kundernes hjerter

Om at bruge budskaber og kommunikation i brandingen af virksomheden for at vække tillid.

 

Få inspiration til hvad der er vigtigt at lægge vægt på, hvis din virksomhed skal stikke ud fra mængden.

Nichefabrikken print-0009
diamant-e1546853953557

FOREDRAG OM FORRETNINGSUDVIKLING

Fra god til bedst
– et foredrag om fremtidens måde at drive kommerciel virksomhed

Inspiration til, hvordan man kan drive en autentisk virksomhed, som holder i mange år frem.

Jeg vil dele hvordan vi som virksomheder kan blive bedre til tage flere chancer - og gå med utraditionelle ideer i deres tilgang til markedet.

Det handler også om at fokusere på meningen, når der træffes beslutninger for væksten.

Jeg har truffet rigtigt gode og rigtigt dårlige kommercielle beslutninger i mine etablerede virksomheder gennem tiden. Og jeg vil inddrage dem som inspiration.

MINE KUNDER SIGER

Mette Hauge har siden 2018 fungeret som underviser, 1:1 business rådgiver og panelekspert på Power Up; et iværksætterforløb udbudt af projekt Medstrøm. Vi har i alle tilfælde været tilfredse med den undervisning / rådgivning Mette har leveret.

Vi oplever Mette som en varm og nærværende underviser, som er dygtig til at lære fra sig gennem dialogbaseret undervisning, hvor hun flittigt inddrager eksempler og cases fra eget selvstændige virke til stor glæde for kursisterne.

Endvidere er Mette god til at inddrage opgaver og særligt giver hun plads og tid til diskussion og refleksion, så teorien kan nå at bundfælde sig hos kursisten undervejs i undervisningen. Mette tager sig ligeledes god tid til at få alle med og sikre sig ved at spørge i plenum, om det hun gennemgår, er forståeligt.

Mette er en pålidelig samarbejdspartner, hvis gode humør og varme altid spreder god stemning og vi medgiver hende de varmeste anbefalinger.

 

Charlotte Frederiksen - projektkonsulent, Medstrøm, Projektteamet i Spinderihallerne

Mette har med sin personlige og hands-on tilgang, gang på gang formået at inspirere og give iværksættere i Ringkøbing-Skjern indblik i konkrete måder til blive skarp på deres målgrupper og hvordan de skal gribe salg og markedsføring an på en måde der virker rigtig for dem. Mette formår på en klar og tydelig måde at gøre det komplekse gennemsigtet og let forståeligt.

Flere iværksættere har givet udtryk for at Mettes workshops har været en øjenåbner, der har givet dem fokus og mod til at være skarpe i deres forretningskoncept.

Med et oplæg fra Nichefabrikken er man sikker på at have tilført værdi og nye tanker hos deltagerne.

 

Michelle Lykke – Iværksætterkonsulent Ringkøbing Skjerns Erhvervsråd

Vi kan varmt anbefale Mette fra Nichefabrikken. Hun formår at formidle indholdet på en håndgribelig facon som gøre det jordnært og samtidig fantastisk til at få alle deltagere involveret i dialogen.

 

Jesper Monsrud - Erhvervskonsulent v. Tønder Erhvervsråd

Med Mette som underviser er du helt sikker på at deltagerne ikke kun får en super inspirerende dag, men også kan omsætte det til reel, blivende værdi i deres egen virksomhed eller eget job.

Hun er knalddygtig til at bruge deltagernes egne erfaringer og udfordringer som udgangspunkt, og så løfte dem op til generelle pointer som hele gruppen bliver klogere af. På den måde bliver deltagernes følelse af at ”jeg kan gå hjem og gøre det her!” virkelig stærk.

 

Jonathan Broch Jacobsen -  Projektleder, Medstrøm

Personlig branding i Spinderihallerne 2

Min baggrund:

Jeg har 13 års erfaring som selvstændig og har etableret 4 virksomheder indenfor forskellige brancher.

 

2 er solgt videre og drives i dag af andre end mig.

 

Det som jeg ved, har jeg lært ved at prøve det af i praksis - somme tider har det været på den hårde måde. Det behøver det ikke at være for dig. 

 

I dag hjælper jeg virksomheder med at blive synlige i markedet på en autentisk måde ud fra deres reelle potentiale og strukturere deres kommercielle indsatser, så de spiller sammen.

 

Det sparer nemlig tid og energi - de vigtigste ressourcer for en virksomhed at forvalte bevidst.

 

Alt mit arbejde er funderet i kommunikation og strategi.

 

Hvis du vil vide mere, så klik her 

 

 

 

Tilbage til toppen