Online foredrag:

Skil din virksomhed ud fra mængden og skab vækst

Kære selvstændige

 

Dette foredrag er til dig der vil gå fra god til bedst i 2020 og skabe endnu større kundetilgang til din forretning.

 

Jeg vil fortælle dig, at det hverken handler om at din virksomhed behøver at være særlig anderledes eller mere unik end andre, for at skille sig ud.

 

Det handler om at tænke på dine kunder som mennesker. For det er de!

 

Og så er humlen at du får gjort dine budskaber tydelige, så de skaber genklang i de mennesker, som din virksomhed er sat i verden for at hjælpe. 

 

FÅ STYR PÅ DET PÅ 30 MINUTTER!

Foredraget foregår online og offentliggøres den 20-1-2020 kl 9.00. Når du tilmelder dig, får du et link hvorfra du kan se det 5 dage frem Det vil vare ca. 30 minutter. Du tilmeldes også mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden.

Her er lidt mere om hvad du kan forvente dig

Hvem er foredraget for?

Du kan være etableret virksomhed, der mangler struktur over dine kommercielle indsatser og synes at du kæmper lidt for meget med din marketing. Du vil vækste for du ved, at dit koncept holder og du vil gerne nå ud til endnu flere.

 

Eller du kan være nystartet med hovedet fyldt med ideer om hvordan du kan markedsføre dig, men har endnu ikke rigtigt fundet fodfæste i hvad du skal gøre.

 

Foredraget giver dig ikke en vidunderformel til at skabe en millionforretning på 14 dage. (Den formel kender jeg ikke, selvom jeg har været i branchen i mange år). Til gengæld ved jeg hvad der skal til, for at skabe en solid forretning over tid. Derfor vil jeg i stedet give dig effektive greb, som du kan overføre i din virksomhed med det samme.

Foredraget foregår online og offentliggøres den 20-1-2020 kl 9.00. Når du tilmelder dig, får du et link hvorfra du kan se det 5 dage frem. Det vil vare ca. 30 minutter. Du tilmeldes også mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden.

 

Vi ses!

Kærlig hilsen

Mette Hauge Kaae
Nichefabrikken

Jeg har 13 års erfaring som selvstændig og har etableret 4 virksomheder indenfor forskellige brancher.

2 er solgt videre og drives i dag af andre end mig.

Det som jeg ved, har jeg lært ved at prøve det af i praksis - somme tider har det været på den hårde måde. Det behøver det ikke at være for dig. 

I dag hjælper jeg virksomheder med at blive synlige i markedet ud fra deres reelle potentiale og strukturere deres kommercielle indsatser, så de spiller sammen og bliver målbare.

Det sparer nemlig tid og energi - de vigtigste ressourcer for en virksomhed at forvalte bevidst.

Alt mit arbejde er funderet i kommunikation og strategi kombineret med en god portion teknisk knowhow om moderne marketing og lead generering online. 

 

nichefabrikken-mette