Aqua Dulce Jewellery tager lederskab for sin vækst

I torsdags var jeg på FORMLAND og besøge en af mine skønne kunder, Aqua Dulce Jewellery. Smykkevirksomheden har en flagskibsbutik i Nordjylland og i omegnen af 150 forhandlere landet over samt også i gang med, at blive pænt etableret i Sverige.

Virksomheden er i gang med et sparringsforløb hos mig. Hovedfokus har været håndtering af virksomhedens eksplosive vækst. Vækst er glædelig og tegn på succes! Det er SÅ sejt, hvad Janne og co har opnået indtil nu – og fuldstændig drevet af en brændende passion! Men væksten kan også være en svær størrelse at håndtere, hvis man bare gør, som man plejer og ikke tager lederskab og får struktur for, hvordan man gerne vil håndtere væksten. Væksten kan ende med at styre og ikke omvendt og man kan ende i uhensigtsmæssige processer, der tærer på energien. Og det er SLET ikke meningen.

Aqua Dulce gør IKKE som de plejer! Janne tog lederskab og efterspurgte sparring til hendes virksomheds videre udvikling. Allerede nu i forløbet er Janne gået vejen og jeg tør slet ikke tænke på, hvor hun er i sin proces, når forløbet er ovre.

Jeg ELSKER mit arbejde og er ydmyg overfor den mulighed, som mine kunder giver mig, ved at lade mig være en del af deres udvikling!

Hold øje med Aqua Dulce derude i butikkerne! Det er meget skønne smykker med en SÅ lækker finish, som man normalt ikke ser i Aqua Dulces prisklasse! Og er du forhandler, så kan du nå at møde Aqua Dulce på FORMLAND, som først slutter i morgen eftermiddag! Rigtig god messe til Aqua Dulce Jewellery!

janne2

Indlæg skrevet i

Efterlad en kommentar