MODUL 2
DIGITAL MARKETING - HELT SIMPELT

Vi samarbejder om udviklingen af en digital markedsføringsstrategi, der løbende sikrer din virksomhed varme leads, så du kan få endnu mere ud af den kommercielle indsats

Digital strategi

Vi udvikler en strategisk tragt i din markedsføring, der modner dine leads. Vi ved nemlig at før at leads bliver til kunder, skal de udsættes for virksomheden over flere omgange.

 

Rammen for hvilken strategi vi anvender til din markedsføring sættes ud fra din forretningsmodel.

 

Der kan være stor forskel på om din virksomhed sælger ydelser og har behov for at generere leads eller om du sælger produkter direkte til en slutforbruger fra en webshop.

 

Derfor arbejder jeg aldrig ud fra en fast model, men udvikler ud fra de erfaringer, som jeg har gjort mig efter mange år i branchen.

 

Vi strømliner og skaber synergi, så det ikke kommer til at tage længere tid for dig at få flere platforme til at spille sammen(website, SOME, nyhedsbrev).

 

Jeg sætter aldrig pres på dig i forhold til at du SKAL på video eller du SKAL lave nyhedsbrev, men jeg viser dig dine muligheder og så finder vi en god og autentisk løsning.

Kommerciel kommunikation

Når tragten er på plads, begynder vi at sparre om hvad din virksomhed skal gøre og sige for at skabe resonans i dine målgrupper.

 

Vi planlægger dit marketing content/indhold og taler om hvordan det skal kommunikeres - og hvor fokus skal ligge for at det virker efter hensigten.

Eksekvering

Jeg får dig også til at forstå det overordnede tekniske i din online markedsføring, så du får set dine muligheder i et bredere perspektiv.

 

Du lærer de ting som du har brug for at vide, for at komme videre med den tragt vi udvikler til dig.

 

Du får en veludført drejebog, som jeg udvikler til dig ud fra vores aftale, som sikrer din udvikling i den operationelle fase.

 

Du modtager videoguides, så du kan eksekvere på dit indhold og udføre det tekniske i det efterfølgende.

 

Du lærer at kommunikere kommercielt. Ikke alt for damerne populistisk, for du skal skabe din egen virksomheds sprog, men du lærer de tricks, som er gavnlige at inkorporere for at din kommunikation virker.

 

Tilmed kan du glæde dig til at modtage min arbejds- og procesbog fyldt med hjælpeværktøjer og tekstskabeloner der også sikrer dit momentum i dit kommende arbejde med udviklingen.

MetteHaugeKaae_Bogforside Inderside

Løbende sparring og opfølgning

Løbende giver jeg feed back på dit content og jeg giver dig også sparring, hvis noget hæmmer dig eller virksomheden i at nå i mål med vores planlagte aktiviteter.

"There is another level with your name on it"

― Unknown

Modulets proces og form

Proces- og strategidag i Vejle: 5 timer

Udvikling af drejebog efterfølgende: 1,5 timer

Løbende opfølgning på Skype eller telefon: 2 timer

 

Plus undervisningsmateriale i form af hjælpeark, tekstskabeloner og videoguides

Udbyttet

Ro på bagsmækken fordi du nu ved hvad du strategisk skal gøre, for at generere leads ud fra dine online marketingindsatser.

 

Du lærer at forstå det teknik du skal vide noget om, for at kunne eksekvere på din online markedsføring(det er nemmere end du tror).

 

Du ser det hele i er større perspektiv og for at sikre simpliciteten, lærer du kun det, som du skal bruge strategisk.

 

Du vil fremover gå i markedet med et styrket kommercielt lederskab, for du altid vil vide, hvordan du skal kommunikere, for at tiltrække kunder til din virksomhed.

Din investering
kr. 10.200 plus moms

I forløbstanken arbejder du med din virksomheds udvikling i helheder

Ofte comitter mine kunder sig enten til to eller alle tre moduler, for at arbejde med den kommercielle forretningsudvikling i helheder.

 

Du kan læse mere om MODUL 3 her.

 

Det naturligvis muligt at justere på investeringen, hvis du vælger at igangsætte flere moduler på en gang.

 

Er du klar til at få styr på din virksomheds koncept, så den står helt skarpt i markedet og bliver fundet af dine potentielle kunder?

 

Er det nu at du skal have salget til at arbejde for dig allerede ude i din online markedsføring?

 

Skal du en gang for alle få styr på hvordan du kommunikerer - både i marketing og i salgsprocessen?

 

Så tøv ikke med at bede om hjælp til at få styrket dit kommercielle lederskab og dermed komme hurtigere i mål.

 

Min baggrund:

Jeg har 13 års erfaring som selvstændig og har etableret 4 virksomheder indenfor forskellige brancher.

 

2 er solgt videre og drives i dag af andre end mig.

 

Det som jeg ved, har jeg lært ved at prøve det af i praksis - somme tider har det været på den hårde måde. Det behøver det ikke at være for dig. 

 

I dag hjælper jeg virksomheder med at blive synlige i markedet ud fra deres reelle potentiale og strukturere deres kommercielle indsatser, så de spiller sammen og bliver målbare.

 

Det sparer nemlig tid og energi - de vigtigste ressourcer for en virksomhed at forvalte bevidst.

 

Alt mit arbejde er funderet i kommunikation og strategi kombineret med en god portion teknisk knowhow om moderne marketing og lead generering online. 

 

Hvis du vil vide mere, så klik her 

 

 

 

Tilbage til toppen