FASE 2
Brug branding til at få endnu mere salg ud af markedsføringen

Og kommuniker jer ind i kundernes hjerter

Jeg hjælper med at

Finde ud af, hvad der skal gøres og siges i markedsføringen, for at blive hørt - og husket.

 

Blive styrket i at skrive strategisk content (indhold) til marketing, der kan generere potentielle kunder.

 

Lave en struktur for indsatserne, så det hele passer ind i den daglige drift

 

Finde ind til en ramme, hvor din virksomhed agerer hjælper og ikke sælger - hele vejen til salget, så salg bliver mindre knoklende.

Marketing er budskaber

Og budskaber vil vi gerne have vores målgruppe til at huske.

 

Derfor skal budskaberne give mening og gøre en forskel.

 

Jeg har stor erfaring med resultatskabende branding gennem online markedsføring, og derfor vil vi holde fokus her.

 

Jeg arbejder hovedsageligt ud fra metoden Content Marketing, som du måske har hørt om før.

 

Denne metode består i sin enkelthed i, at udsætte målgruppen på inspirerende og relevant indhold.

 

Content marketing er en meget effektiv metode til at modne mennesker til at købe af os.

 

Vi ved nemlig, at leads først bliver til kunder, når de har opnået tillid til os og er blevet udsat for vores marketing over flere omgange.

 

Vi udvikler en trin for trin struktur for den brandende markedsføring over tid.

 

Hele setuppet afhænger af din virksomheds forretningsmodel og koncept.

 

Der kan nemlig være stor forskel på, hvad der virker bedst. Og det betyder noget om virksomheden sælger ydelser til andre virksomheder - eller produkter direkte til en slutforbruger fra en webshop.

 

Derfor arbejder jeg aldrig ud fra en fast model, men udvikler ud fra de erfaringer, som jeg har gjort mig efter mange år i branchen.

 

Når din virksomheds markedsføringsplan er på plads, begynder vi at udvikle strategien for det indhold, som skal tiltrække de ideelle målgrupper - og konvertere dem til kunder.

 

Vi planlægger en udførlig struktur for kommunikationen af din virksomheds marketing content/indhold.

 

Vi strømliner og skaber synergi, så det ikke kommer til at tage længere tid for jer, at få flere platforme til at spille sammen og støtte op om brandingen. Det være sig via hjemmeside, Sociale Medier og eventuelt nyhedsbrev.

 

Jeg sætter aldrig pres på noget i forhold til udviklingen, men jeg viser mulighederne og så finder vi en god og autentisk løsning.

Udførelsen

Vi sætter rammen for strategien sammen ud fra et dagsmøde, hvor vi kan fordybe os grundigt.

 

Dernæst får du en veludført drejebog, som jeg udvikler ud fra vores aftale, som sikrer håndteringen af udviklingen i den operationelle fase. Denne drejebog kan også bruges af andre nøglepersoner, der skal evt. skal hjælpe med eksekveringen.

Løbende sparring og opfølgning

Løbende giver jeg feed back på udviklingen og jeg giver også sparring, hvis noget hæmmer virksomheden i at nå i mål med vores planlagte aktiviteter.

"There is another level with your name on it"

― Unknown

Modulets proces og form

Proces- og strategidag i Vejle: 5 timer

Udvikling af drejebog efterfølgende: 1,5 timer

Løbende opfølgning på Skype eller telefon: 2 timer

 

Plus undervisningsmateriale i form af tekstskabeloner og videoguides til det tekniske.

 

GAVE!

 

Du får også alle tre bind af min bogserie, Styrk dit kommercielle lederskab med dig hjem gratis. Serien har en værdi á kr. 1200 plus moms. Sideløbende med sparringen med mig, vil bogserien hjælpe med at komme godt i gang med udviklingstiltagene.

bøger-oppefra
du kan ikke lede opslag i bog

Udbyttet

Ro på bagsmækken fordi der en en plan og retning for, hvad der strategisk skal gørea, for at koble branding og marketing med henblik på at tiltrække flere kunder.

 

Det hele kan nu ses i et større perspektiv og for at sikre simpliciteten, lærer jeg kun det fra mig, som der skal bruges strategisk.

 

Din virksomhed vil fremover gå i markedet med en styrket kommerciel profil, fordi der er en klar strategisk retning i forhold at tiltrække kunder til virksomheden.

Investering
kr. 10.200 plus moms

MINE KUNDER SIGER

Med Mette og Nichefabrikken får du rigtig god behandling og 100% individuel rådgivning. Hvilket var rigtig givtigt for mig i min salgsprocess.

 

- Berit Wolff Roed

Jeg har under opbygning af min virksomhed som stresscoach været i forløb hos Mette.

Jeg er VILD med Mette og hendes særlige evne til at stille skarpt på potentiale. Mette forstår, at gøre kompliceret marketing let at forstå og fik det tilpasset i overskuelige “bidder” så det blev overskueling for mig.

Mette er en kæmpe inspiration. Hun udfordrer mig altid og får mig til at tænke stort og viser mig nye perspektiver på min virksomhed.

Når man har haft møde med Mette føler man sig altid tanket op med ny energi, gå på mod, men man er i den grad også udrustet med en stærk strategi og plan for de næste skridt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette og hendes Nichefabrik. Uanset om du overvejer et længere forløb som jeg eller om du blot nøjes med et par timers sparring, vil du helt sikkert få fuld værdi for din investering.


 

 - Henriette Niemann Nielsen

Du har JA-hatten så velplaceret på hoved. Du er velformulerende, velfungerende og på samme tid en sprudlende kvinde der har styr på sin forretning.

Du formåede på 1 time at inspirere og guide mig til, at se dybere ind i min VIRKSOMHED. 

Se de mange MULIGHEDER jeg har for at gøre det jeg lever og ånder for, nemlig at hjælpe familier til at finde den løsning der, virker for dem.

 

- Rikke Steen Jørgensen

Mette har bare sin rolige måde at takle tingene på, som er meget professione. Hun er god til at guide i at se tingene fra mit synspunkt og rådgive og vejlede til gode resultater. Vil give Mette mine aller bedste anbefalinger 

 

- Inge Andersen

Min baggrund:

Jeg har 13 års erfaring som selvstændig og har etableret 4 virksomheder indenfor forskellige brancher.

 

2 er solgt videre og drives i dag af andre end mig.

 

Det som jeg ved, har jeg lært ved at prøve det af i praksis - somme tider har det været på den hårde måde. Det behøver det ikke at være for dig. 

 

I dag hjælper jeg virksomheder med at blive synlige i markedet ud fra deres reelle potentiale og strukturere deres kommercielle indsatser, så de spiller sammen og bliver målbare.

 

Det sparer nemlig tid og energi - de vigtigste ressourcer for en virksomhed at forvalte bevidst.

 

Alt mit arbejde er funderet i kommunikation og strategi kombineret med en god portion teknisk knowhow om moderne marketing og lead generering online. 

 

Hvis du vil vide mere, så klik her 

 

 

 

Tilbage til toppen