BOGEN JEG ANBEFALER TIL ALLE
SELVSTÆNDIGE, DER VIL
FINDE SIN NICHE

GAYHENDRICKSTHEBIGLEAP

THE BIG LEAP AF GAY HENDRICKS

 

DENNE BOG VAR MEDVIRKENDE TIL, AT JEG ÆNDREDE MIT MINDSET 180 GRADER!

 

DEN FIK MIG TIL AT INDSE, AT DET, SOM JEG TROEDE VAR EN SVAGHED, ER MIN STØRSTE STYRKE. 

 

Inden jeg startede Nichefabrikken, havde jeg af flere omgange fået hints fra mit netværk om, at jeg da snart skulle i gang med at give mine erfaringer med at starte virksomehder videre til andre erhvervsdrivende.

 

Det var nemlig gået godt med at starte mine egne iværksætterier op, men min største passion var bestemt ikke drift. Det som altid har drevet mig, er at etablere mine virksomheder, udtænke deres formål, koncepte og brande dem samt gøre dem forståelige for målgruppen, så jeg kunne få kunder og dermed leve af det.

 

På dette tidspunkt havde jeg været selvstændig på fuld tid i 8 år. Min første virksomhed var solgt videre og jeg havde lukket en anden ned og lært helt vildt meget af det. Jeg var i denne periode i gang med en webshop og kunne mærke, at jeg skulle noget andet.

 

Ærligt talt, så troede jeg i en periode, at jeg ikke duede til at være selvstændig. Dengang havde jeg en overbevisning om, at det at lukke (og sågar også sælge!!) var at stikke halen mellem benene og ikke give den hele armen. Også selvom jeg havde lært en masse. For når man er selvstændig, så kæmper man, indtil blodet sprøjter. Sådan tænkte jeg i alt fald om det dengang…

 

Men tænk lige, hvor fjollet det egentlig var, at tænke sådan om mig selv. Jeg havde slet ikke tænkt over, om det, som jeg anså som svagt, faktisk kunne være min allerstørste styrke?

 

Så derfor skulle der mange venlige påmindelser fra mine nærmeste til at rykke på mig.

 

Gay Hendricks beskriver i bogen, at vi allesammen har et indre glasloft i forhold til hvor godt vi må have det.

 

Jeg havde ramt mit glasloft.

 

Da jeg læste denne bog, gav det så meget mening.

 

Gay beskriver nogle forskellige tilstande i bogen, som han kalder Kompetencezonen, Excellencezone og Genizonen.

 

Han beskriver den store forskel på at leve af og i sin kompetence zone, sin excellente zone eller sin GENIZONE:

 

I Kompetencezonen er du duelig, men andre kan være bedre til det. Det nærer ikke kun at være duelig.

 

I Excellencezonen er du ret skarp. Du har succes, men har ikke dig selv med.  

 

I Genizonen er du helt unik. Der er ikke andre, der kan bestride opgaven på samme måde som dig. Og du brænder for det, du laver.  

 

Jeg kunne pludselig se, at jeg cyklederundt i Excellencezonen. Det gik jo godt. Men det var ikke fedt!. 

 

Min genizone er ikke drift. Min genizone er at se visionen og potentialet samt bygge konceptet, der understøtter dette.

 

Game changer!

 

Jeg begyndte at tro på, at der måtte være nogen som kunne bruge min hjælp. Så jeg kunne lyse på deres potentiale, for at de kunne drive deres virksomhed meget bedre. 

 

Derefter solgte jeg min webshop og startede Nichefabrikken – og jeg har levet af at hjælpe andre lige siden.

 

Måske sidder du i fast i Kompetencezonen – eller måske Excellencezonen?

 

At du føler at det du laver er sådan OK, men det er ikke helt WOW?

 

Det er jo ikke sikkert at du, ligesom jeg, skal starte noget HELT nyt. Det kan være, at du faktisk er drevet af et højere formål, men at dit koncept, dine arbejdsopgaver eller processer med kunder skal justeres en smule, så det bliver endnu bedre for dig?

 

Det kan også være, at du selv besidder et talent, som du ikke tænker noget særligt om, men måske er det talent din største styrke? Jeg ser gang på gang i mit arbejdsliv med erhvervsdrivende, at det som en den helt store genistreg oftest ikke får plads, fordi vi tænker "jamen det gør jeg jo bare. Det er da ikke noget særligt".

 

Jeg vil opfordre dig til at læse bogen. Den kan måske hjælpe dig med at finde ind til kernen af dig – og dermed din NICHE.

bøger-oppefra

FORUDBESTIL MIN NYE BOGSERIE!
Styrk dit kommercielle lederskab
del 1-3

DU KAN NU FÅ MIN HJÆLP I BOGFORM!

 

JEG HAR SAMLET ALLE MINE BEDSTE ERFARINGER MED KOMMERCIEL FORRETNINGSUDVIKLING I EN BOGSERIE PÅ 3 BIND.

VIL DU INSPIRERES YDERLIGERE?

SÅ HAR JEG LAVET ET ONLINE FOREDRAG TIL DIG SOM KUN KOSTER DIN MAILADRESSE.

 

DET VARER 40 MINUTTER OG VIL HJÆLPE DIG MED AT KOMME I GANG MED AT BYGGE EN FORRETNING UD FRA DIN UNIKKE NICHE

Mette i konferencen

LAD OS MØDES PÅ: